+40 731361550 [email protected]

LIVRARE

Livrarea produselor se face doar în România.

Metode de livrare: curier (Fan Curier).

În cazul livrării prin curier, în situația în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va rămâne în custodia firmei de curierat timp de 15 zile. Dacă se depășește termenul și clientul nu își ridică comanda, aceasta va fi anulată și produsul returnat la sediul GR ESTETICA DISTRIBUTION, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. În acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma împreună cu un consilier de clienți GR ESTETICA DISTRIBUTION, doar în scris, prin e-mail.

Livarea CPT sau Carriage paid to implică: vânzătorul plătește pentru transportul mărfii la destinația convenită. Riscurile de pierdere sau de deteriorare a mărfii, precum și orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc după ce marfa a fost predată curierului trec de la vânzător la cumpărător în momentul în care marfa a fost predată curierului.

Detaliile de livrare a produselor incluzând (dar nelimitându-se la) timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION, fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau inițializare a comenzii, GR ESTETICA DISTRIBUTION va anunța clientul de termenul estimat de finalizare a livrării.