+40 731361550 [email protected]

PENTRU EL

ACTIV, ÎNCREZĂTOR, DETERMINAT

După vârsta de 30 de ani, producția de colagen și acid hialuronic (prezente în mod natural în corp) începe să scadă. Pielea își pierde elasticitatea și devine vizibil deshidratată, rezultând accentuarea liniilor de expresie („laba gâștei”, riduri glabelare, riduri de pe frunte), asociate cu primele semne ale pielii lăsate (pleoapele căzute, riduri la nivelul buzei superioare, pierderea definirii liniei maxilarului) și slăbirea țesuturilor de susținere (cearcăne, riduri profunde nazolabiale).
Pentru a obține din nou caracteristici faciale mai masculine și un aspect mult mai încrezător și atractiv, soluția o consituie fillerele STYLAGE®. În funcție de profilul existent, medicul specialist este capabil să determine care dintre produsele STYLAGE® va funcționa mai bine pentru fiecare individ în parte, luând în considerare nevoile fiecăruia, stilul de viață, starea și tipul pielii. Efectul tratamentului de umplere și netezire a ridurilor cu STYLAGE® este imediat și are o remanență de aproximativ 1 an.

CE ZONE POT FI TRATATE?

RIDURI ȘI PETE LA NIVELUL PIELII
Îmbunătățește aspectul general al pielii și al ridurilor fine, cauzate de procesul natural de îmbătrânire, stres, oboseală, stil de viață agitat, obiceiuri nesănătoase și factorii din mediul înconjurător, ca: radiațiile UV, poluarea, schimbările de temperatură, etc. (STYLAGE® S, M, L).

CEARCĂNE
Reducerea semnelor de oboseală, prin revitalizarea zonei ochilor, rezultând un aspect proaspăt și odihnit (STYLAGE® S).

NAS
Îmbunătățirea deformărilor (nas curbat, vârful nasului, „cocoașă” proeminentă) sau defectelor post-traumatice sau chirurgicale, pentru a crea o mai bună armonie a nasului la nivelul feței și pentru a conferi un aspect mai elegant.

POMEȚI ȘI OBRAJI
Odată cu înaintarea în vârstă, volumul facial se pierde, mai ales în zona obrajilor. Obraji plini și pomeții proeminenți asigură un aspect mai tânăr și maia trăgător. Medicul specialist va folosi acid hialuronic cu densitate mare, STYLAGE® XL sau STYLAGE® XXL, pentru a conferi feței armonie la nivelul structurii pielii, un aspect mai unghiular, mai bine conturat, mai masculin.

BĂRBIA ȘI LINIA MANDIBULARĂ
Remodelarea liniei mandibulare și/sau a bărbiei retrase, pentru un aspect mai masculin (STYLAGE® XL sau STYLAGE® XXL). Conturarea liniei maxilarului, definirea unghiurilor feței și a bărbiei pot ajuta la o mai bună definire a profilului.

BUZE
Corectarea asimetriilor la nivelul buzelor subțiri sau inegale, pentru un aspect echilibrat, armonios (STYLAGE® Special Lips).

FAȚĂ, GÂT ȘI MÂINI
Pielea lipsită de strălucire și deshidratată poate fi îmbunătățită prin tratament de biorevitalizare cu STYLAGE® Hydro sau STYLAGE® HydroMax. Acest tratament presupune o serie de micro-injecții, cu ace foarte fine, care ajută la menținerea nivelului optim de hidratare. Pielea își va recăpăta luminozitatea naturală și vitalitatea.