+40 731361550 [email protected]

stylage skin pro logo

NOUA GAMĂ EXCLUSIVĂ DERMATO-COSMETICĂ ANTI-ÎMBĂTRĂNIRE

Prin îmbinarea principiilor de etică medicală cu tehnologia, Laboratoires VIVACY® au creat o linie de tratamente inovatoare, care este perfect adaptată și complementară procedurilor estetice anti-rid. Alege cu încredere orice tratament dermato-cosmetic anti-rid și convinge-te de efectele imediate ale acestuia.

[product_category per_page="4" orderby="menu_order" columns="4" order="ASC"]

TEHNOLOGIA ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE STYLAGE® SKIN PRO

Gama de fillere STYLAGE® garantează reîntinerirea tenului și augmentarea țesuturilor faciale moi (corectarea ridurilor, refacerea volumului și conturului facial). În completarea ei, vine gama STYLAGE® SKIN PRO de dermato-cosmetice anti-îmbătrânire, adaptată și complementară procedurilor estetice anti-rid, rezultată în urma unor cercetărilor din Laboratoires VIVACY® și bazată pe complexul VIVASÔME®. Acesta protejează și eliberează ingredientele active pe care le conține, în apropierea celulelor. Astfel, complexul VIVASÔME® hrănește intens și revitalizează, stimulând procesul natural de regenerare a pielii.

INGREDIENTE ACTIVE

Complexul VIVASÔME® este format dintr-o consistență concentrată de apă de Treignac, Néodermyl®, NovHyal® și antioxidanți puternici – sorbitol și vitamina C stabilizată (care protejează pielea împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ). În plus, întreaga gamă STYLAGE® SKIN PRO conține acid hialuronic, utilizat în prezent pe scară largă pentru umplerea ridurilor. Ca un constituent natural al pielii, acidul hialuronic joacă un rol esențial în menținerea elasticității și hidratează intens pielea.

Acțiune profundă de hidratare

  • Hidratează și calmează pielea iritată (apă minerală naturală Treignac)
  • Stimulează producția de acid hialuronic (NovHyal®)
  • Întărește puterea de hidratare a acidului hialuronic (sorbitol)

Acțiune anti-îmbătrânire

  • Stimulează sinteza de colagen tip I și III, restructurează elastina din piele și revitalizează fibroblastele senescente (Néodermyl®)
  • Regenerează celulele cutanate și reîmprospătează pielea (NovHyal®)
  • Efect antioxidant (sorbitol)

APĂ DE TREIGNAC

Hidratare și calmare

Apa de Treignac (apă minerală naturală) provine dintr-un izvor natural de ape minerale din Corezze (Franța). Datorită cercetătorilor din cadrul Laboratoires Vivacy®, concentrația de minerale din această apă a fost majorată, pentru a fi creată apa minerală concentrată Treignac.
Nu este doar puternic mineralizată, ci și bogată în siliciu (conține 28% siliciu). Datorită compoziției sale unice, apa minerală concentrată Treignac are proprietăți uimitoare.
Acționează ca un adevărat ingredient activ, hidratează intens și calmează pielea iritată.

NOVHYAL® BIOTECH G

Stimulează producția de acid hialuronic

Echivalentul acidului hialuronic injectabil. NovHyal® Biotech G este un acid hialuronic de ultimă generație, care acționează ca un pro-filler, îmbunătățind textura pielii.
Acest ingredient activ alimentează celulele pielii, stimulează regenerarea lor și favorizează producția de glicozaminoglican la nivelul epidermei și al dermei. NovHyal® Biotech G reîmprospătează pielea și îi oferă un efect de întinerire în profunzime.

SORBITOL

Agent hidratant și antioxidant

Sorbitolul este un antioxidant natural, care se regăsește într-o varietate de fructe și semințe. Acesta a fost descoperit inițial în semințele unui copac numit „frasin de munte”, de către un chimist francez, în anul 1872.
Datorită capacității sale higroscopice (absoarbe umiditatea), acesta este utilizat de ani de zile, pe scară largă, în industria cosmetică și farmaceutică.
Siguranța acestui antioxidant este asigurată de către autoritățile din întreaga lume, inclusiv din UE, FDA și Organizația Mondială a Sănătății.

NÉODERMYL®

O sursă pură de bioenergie

Néodermyl® este prima moleculă de pe piață care stimulează colagenul, restructurează elastina în piele și revitalizează fibroblastele senescente (țesuturi îmbătrânite), servind ca o sursă continuă de energie celulară.
În consecință, acest lucru stimulează producerea durabilă de colagen tip I și III, proelastină și elastină, ceea ce duce la îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii și la diminuarea profunzimii ridurilor în două săptămâni.
În doar 15 zile, Néodermyl® oferă un rezultat echivalent cu un tratament de injectare colagen (15% reducere a profunzimii ridurilor), îmbunătățind în același timp elasticitatea și fermitatea pielii.
În anul 2013, Néodermyl® a fost distins cu premiul Gold Award pentru cel mai bun ingredient.

logo vivacy styale romania

Laboratoires VIVACY® este o companie franceză specializată în fabricarea de dispozitive medicale injectabile pe bază de acid hialuronic și antioxidanți. Folosindu-și expertiza în medicina estetică, Laboratoires Vivacy® a creat o nouă gamă profesională a liniei dermato-cosmetice anti-îmbătrânire, STYLAGE® SKIN PRO, complementară gamei de fillere dermice STYLAGE®. Aceasta oferă cea mai bună îngrijire anti-îmbătrânire pacienților, după proceduri dermato-estetice, și îmbunătățește zilnic calitatea pielii.
Linia de produse dermato-cosmetice este compusă din Cremă reparatorie, cu efect calmant (L’AFTER) și 2 produse specifice pentru îngrijirea de zi cu zi și întreținerea pielii – Ser pentru regenerare celulară (LE SERUM) și Cremă restructurantă anti-age (LA CRÈME).