+40 731361550 [email protected]

TEHNOLOGIA

Gama STYLAGE® a fost lansată în 2008 și conține acid hialuronic (prezent în mod natural în corp) și antoxidanți naturali. Proiectarea acestor produse de înaltă performanță este posibilă grație Tehnologiei IPN-Like®, patentată în 2007 de Laboratoires VIVACY®. Tehnologia IPN-Like® (InterPenetrated Cross-linked Networks) presupune tratarea acidului hialuronic printr-un proces tehnologic performant, care face posibilă proiectarea unor fillere cu proprietăți speciale, aplicabile în domeniile estetic și medical: acidul hialuronic este cross-linked (proces care leagă moleculele între ele prin legături chimice puternice), pentru a rezista degradării naturale și a avea o remanență cât mai lungă în piele. Cu cât este mai mare acest cross-linking, cu atât produsul e mai compact și rezistă mai mult timp. Cross-linking-ul gamei STYLAGE® se realizează cu un agent binecunoscut (BDDE/ButaneDiol Diglycidyl Ether, folosit în medicină de peste 20 de ani).

Această Tehnologie IPN-Like®:

 • optimizează densitatea legăturilor chimice, minimizând în același timp folosirea agentului reticular (BDDE) în gelul monofazic, ceea ce crește remanența produsului în piele
 • permite obținerea unui produs extrem de elastic, care poate fi injectat în diferite straturi ale pielii
 • gradul ridicat de biocompatibilitate al acestuia înseamnă o integrare tisulară superioară

AVANTAJELE TEHNOLOGIEI IPN-LIKE®

CAPACITATE SUPERIOARĂ DE LIFTING

Toate produsele STYLAGE® sunt atent create și destinate pentru injectările dermice în diferite straturi ale pielii, pentru tratamentele estetice. Fillerele marca Laboratoires VIVACY® se adresează tuturor tipurilor de riduri, indiferent de vârsta și sexul pacientului. Capacitatea superioară de lifting a gelurilor cu acid hialuronic STYLAGE® se obține datorită a doi parametri-cheie: elasticitatea (optimizată în funcție de riduri) și vâscozitatea (adaptată în funcție de densitatea țesutului pentru care este destinat fillerul).

Elasticitatea

Elasticitatea fiecărui produs este optimizată în funcție de indicațiile specifice:

 • redusă – linii fine și riduri superficiale
 • mărită – riduri profunde sau piele mai densă

Vâscozitatea

Vâscozitatea fiecărui gel STYLAGE® este adaptată în funcție de densitatea țesutului pentru care este destinat, rezultând o îmbunătățire estetică de lungă durată.
Astfel, gama complexă STYLAGE® permite medicului specialist să optimizeze efectul estetic pentru fiecare pacient în parte.

PRODUSE BIODEGRADABILE

Fillerele STYLAGE® conțin un gel ultra-transparent al acidului hialuronic reticulat (cross-linked, cu un nivel ridicat de stabilitate și remanență în piele) și antioxidanții naturali. Acidul hialuronic este produs prin biofermentare, nu are origine animală, iar gelul este biocompatibil și se integrează ușor în țesut. Acesta din urmă este non-permanent și biodegradabil, cu alte cuvinte produsul se metabolizează în organism și va dispărea în mod natural odată cu trecerea timpului.

 

 • Remanența produsului în piele se încadrează între 4 și peste 12 luni și depinde de mai mulți factori: tipul de piele, zona de injectare, stilul de viață, vârsta, tehnica de injectare a medicului specialist.

BENEFICIILE ANTIOXIDANȚILOR

Întreaga gamă STYLAGE® are în compoziție, în mod exclusiv, antioxidanții meniți să conserve proprietățile fizico-chimice ale acidului hialuronic injectat. Antioxidanții naturali sunt și higroscopici, menținând aspectul sănătos și întinerit, după injectare.

ACȚIUNE DE PROTECȚIE

Atunci când acul este introdus în țesutul pielii, răspunsul inflamator include activarea enzimelor generatoare de radicali liberi, pe locul injectării. Aceste molecule reactive atacă acidul hialuronic injectat, încercând să îi rupă structura generală.

Antioxidanții, care captează radicalii liberi, au capacitatea de neutralizare, reducere și prevenire a daunelor apărute în urma reacțiilor radicalilor liberi. Astfel, asigură o rezistență optimă la degradarea gelului. De asemenea, ajută la stabilizarea proprietăților fizico-chimice ale produsului din seringă, în timpul depozitării la temperatura camerei.

CONFORMITATE CU STANDARDELE DE SIGURANȚĂ INTERNAȚIONALE

Întreaga gamă STYLAGE® este proiectată și fabricată de Laboratoires VIVACY® în Franța. Primordială pentru Laboratoires VIVACY® este siguranța oferită clienților.

Nivelul de producție, controlul calității, asigurarea calității și echipele de reglementare sunt factori importanți care ajută la atingerea obiectivului de a furniza, în mod constant, produse și servicii de înaltă calitate în întreaga lume.

Întreaga gamă STYLAGE® de dispozitive medicale marca Laboratoires VIVACY® este realizată pornind de la Farmacopeea Europeană de înaltă puritate a acidului hialuronic medical injectat, obținut prin biofermentație și de origine non-animală.

 • Materia primă furnizată de producătorii europeni a fost riguros selecționată.
 • Fiecare seringă a fost atent controlată manual de către operatori special pregătiți.
 • Audituri periodice ale autorităților judiciare și furnizorilor.
 • Calificarea procesului de fabricație.
 • Controlul zonelor de lucru: ISO Class 7 Clean Room, ISO 5 flow.
 • Nivel înalt de pregătire a personalului.