vivacy stylage

Ești medic?

Atunci te trimitem într-o binemeritată excursie!

Descoperă procesul de producție al celebrelor produse Stylage, la unul dintre cele mai high-tech fabrici de aparatură medicală din lume – Laboratoarele Vivacy – din Geneva.

Acolo vei face cunoștință cu experții Vivacy, care te vor ajuta să îți perfecționezi tehnica de injectare a acidului hialuronic, în cadrul unui training. În funcție de numărul de participanți, vor fi organizate excursii în lunile Martie, Aprilie sau Mai 2022, ale căror perioade se vor stabili după încheierea concursului (20 februarie).

Participanții vor avea acoperite biletele de avion, cazarea, mesele și trainingul de la fabrica Vivacy.

În rest, sunt liberi să descopere frumusețile naturale ale orașului Geneva, un oraș înconjurat de Alpi, ale căror peisaje par rupte din filmele de fantezie.

Vreau să mă înscriu! Ce trebuie să fac?

Doar medicii sunt eligibili pentru participarea la acest concurs. Așadar, dacă ești medic, creeză-ți un cont pe www.stylage.ro și dovedește-ne că ai această profesie, prin încărcarea autorizației de liberă practică pe site.

Următorul pas este să comanzi produse Stylage de orice fel, în valoare de minim 15.000 de ron, până pe data de 20 februarie

În ultimă instanță, dacă îndeplinești toate condițiile de eligibilitate, vei fi sunat de unul dintre agenții noștrii pentru a-ți transmite detaliile călătoriei.

Despre Vivacy

VIVACY este un producător francez de top specializat în dezvoltarea, producția și distribuția de injectabile pe bază de acid hialuronic pentru medicina estetică.

VIVACY a fost de la început un jucător important pe piața de estetică medicală din Europa, exportând tehnologiile sale în peste 80 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de produse VIVACY include trei mărci principale: fillerul dermic STYLAGE®, gelurile intime injectabile DESIRIAL® și dermocosmeticele STYLAGE® SKIN PRO.

stylage lips plus
excursie la geneva

 

Compania produce, de asemena, viscosuplimente pe bază de acid hialuronic pentru chirurgia oftalmologică (I.SPACE®) și pentru tratamentul osteoartritei (KARTILAGE®).

Fabrica industrială a companiei este situată în Archamps (Franța) în regiunea Haute-Savoie, foarte aproape de granița franco-elvețiană și de Geneva. Această fabrică a devenit un centru prestigios de cercetare și dezvoltare, care folosește tehnologie de vârf.