cropped-profile-29-e1623311276147.jpg

1. Oferta noastră

Descoperă procesul de producție al celebrelor produse Stylage, la unul dintre cele mai high-tech fabrici de aparatură medicală din Europa – Laboratoire Vivacy – din Geneva.

Ai șansa să face cunoștință cu experții Vivacy, care te vor ajuta să îți perfecționezi tehnica de injectare a acidului hialuronic și te vor învăța mai multe despre produsele Stylage, în cadrul unui training.

În funcție de numărul de participanți, vor fi organizate excursii de două zile în lunile Martie, Aprilie sau Mai 2022, ale căror perioade se vor stabili după încheierea concursului (20 februarie).

Participanții vor avea acoperite biletele de avion, cazarea, mesele și trainingul de la fabrica Vivacy. Organizatorii de la Vivacy le vor oferi chiar și o diplomă de participare la trainingul de specialitate în vederea utilizării produselor Stylage.

În rest, sunt liberi să descopere frumusețile naturale ale orașului Geneva, un oraș înconjurat de Alpi, ale căror peisaje par rupte din filmele de fantezie.

2. Condiții de participare Doar medicii sunt eligibili pentru participarea la acest concurs. Așadar, dacă ești medic, creeză-ți un cont pe www.stylage.ro și dovedește-ne că ai această profesie, prin încărcarea autorizației de liberă practică pe site. Următorul pas este să comanzi produse Stylage de orice fel, în valoare de minim 15.000 de ron, până pe data de 20 februarie. Dacă te înscrii, o secțiune din site îți va arăta exact cât mai ai de cheltuit până să ajungi la suma necesară pentru a veni cu noi în excursie. În ultimă instanță, dacă îndeplinești toate condițiile de eligibilitate, vei fi sunat de unul dintre agenții noștrii pentru a-ți transmite detaliile călătoriei.
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

3. Despre Vivacy

VIVACY este un producător francez de top specializat în dezvoltarea, producția și distribuția de injectabile pe bază de acid hialuronic pentru medicina estetică și anti-îmbătrânire.
VIVACY a fost de la început un jucător important pe piața de estetică medicală din Europa, exportând tehnologiile sale în peste 80 de țări din întreaga lume.

Portofoliul de produse VIVACY include trei mărci principale: fillerul dermic STYLAGE®, gelurile intime injectabile DESIRIAL® și dermocosmeticele STYLAGE® SKIN PRO.

Compania produce, de asemenea, viscosuplimente pe bază de acid hialuronic (dispozitive medicale) pentru chirurgia oftalmologică (I.SPACE®) și pentru tratamentul osteoartritei (KARTILAGE®).

Fabrica industrială a companiei este situată în Archamps (Franța) în regiunea Haute-Savoie, foarte aproape de granița franco-elvețiană și de Geneva. Această fabrică a devenit un centru prestigios de cercetare și dezvoltare și folosește tehnologie de vârf.