+40 731361550 [email protected]

POLITICA DE RETUR

La GR ESTETICA DISTRIBUTION poți returna produsele foarte simplu. Dacă nu ești mulțumit/ă de un produs pe care l-ai achiziționat, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice din momentul livrării, către compania noastră.

Dacă dorești să returnezi un produs este important să te asiguri că acesta îndeplinește condițiile de retur: returnarea produsului în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Ca să putem identifica corect comanda ta, te rugăm să ne pui la dispoziție descrierea produselor returnate, data comenzii, numărul de identificare a comenzii/a facturii.

Trimite coletul, cu orice companie de curierat sau prin intermediul serviciilor postale pe adresa de retur: Strada Amman, nr. 2B, sector 1, cod poștal 011614, București, România.

Odată ce coletul tău ajunge la noi și este scanat, vei primi un e-mail de confirmare. După efectuarea controlului calitativ și cantitativ al produselor returnate vei primi un al doilea e-mail, cu detalii pe care te rugăm să le verifici cu atenție, întrucât pe baza acestor date se va efectua plata returului. Nu uita să ne transmiți contul IBAN (precizând și titularul acestuia) pe adresa de e-mail [email protected]

Banii îți vor fi rambursați în cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi.