+40 731361550 [email protected]

TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. PREVEDERI GENERALE

Site-ul www.stylage.ro este proprietatea GR ESTETICA DISTRIBUTION S.R.L și utilizarea acestuia implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile stabilesc condiții și specifică drepturile și obligațiile vânzătorului (distribuitor) și ale utilizatorului precum și ale clientului (consumatorul, cumpărătorul). Vânzător și operator al operațiunilor online este GR ESTETICA DISTRIBUTION S.R.L., organizată în baza legii române, cu sediul în București, Str. Amman nr. 2B S.1B, Cod 011614, Judet București, Romania, cod de identificare fiscală RO6135074, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/15498/1994.

Pentru informații de contact vă rugăm consultați secțiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.stylage.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instantelor competente din România. Orice produs și serviciu oferite prin acest site, se adresează persoanelor fizice care le achiziționează în folos propriu fără scop de revânzare. GR ESTETICA DISTRIBUTION nu are nicio obligație sau răspundere rezultată ca urmare a revânzărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.stylage.ro, care nu au acordul GR ESTETICA DISTRIBUTION în acest scop.

Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comerțului electronic (Legea nr. 365/2002) și ordonanța de urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea şi completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

 1. DEFINIȚII

Site/domeniu – o zonă dintr-un sistem informatic, deţinută de vânzător în scopul prelucrării, stocării ori transferului de date, ce conține toate informațiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Contract la distanţă – contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un client, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Finalizarea contractului – Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.

Vanzator (distribuitor) / Comerciant – o persoană juridică ce, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) – o persoană fizică ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Farmec si acesta si care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Farmec si acesta.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informaţiei.

Document – prezentele Termeni si Conditii

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

 1. OPERATORUL SITE-ULUI

Operatorul site-ului www.stylage.ro este GR ESTETICA DISTRIBUTION S.R.L. , Str. Amman nr. 2B S.1 B, Cod 011614, București, București, cu următoarele date fiscale: RO6135074, J40/15498/1994.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI/POLITICA GENERALĂ

Acest Document stabilește termenii și condițiile de utilizare ai siteului/conținutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între GR ESTETICA DISTRIBUTION si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.stylage.ro.

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.stylage.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisă reproducerea parţială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la [email protected] pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al GR ESTETICA DISTRIBUTION este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica răspunderea în faţa legilor care le protejează.

In cazul in care GR ESTETICA DISTRIBUTION confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION si/sau al angajatului GR ESTETICA DISTRIBUTION care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, GR ESTETICA DISTRIBUTION sau oricarui tert cu care GR ESTETICA DISTRIBUTION are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze GR ESTETICA, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la GR ESTETICA DISTRIBUTION destinate acestui scop si astfel:

 1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de GR ESTETICA DISTRIBUTION prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION
 2. GR ESTETICA DISTRIBUTION va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de GR ESTETICA DISTRIBUTION.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de GR ESTETICA DISTRIBUTION si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, GR ESTETICA DISTRIBUTION va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Fraudă

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.stylage.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.stylage.ro şi vor fi raportate autoritatilor competente, punand în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Contact

GR ESTETICA DISTRIBUTION publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite GR ESTETICA DISTRIBUTION sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION de a contacta utilizatorul sau clientul.

 1. VALIDITATEA OFERTEI ŞI PREŢUL PRODUSELOR

Ofertele şi produsele GR ESTETICA DISTRIBUTION sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile în limita stocului. Din acest motiv GR ESTETICA DISTRIBUTION isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a GR ESTETICA DISTRIBUTION. GR ESTETICA DISTRIBUTION va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promoţiile şi reducerile nu se pot cumula cu alte promoţii şi reduceri existente în magazinele de prezentare GR ESTETICA DISTRIBUTION.

Produsele cosmetice

In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

 1. COMANDA ONLINE

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Vă rugăm să verificaţi datele introduse, nu se mai fac modificări pe comanda odată lansată.

Pentru informații legate de comandă pot fi apelate numerele de telefon +40 731.361.550 / +40 722.624.257 / +40 726.685.171 / +40 213.165.070 de luni până vineri, între orele 09:00-18:00, sau se poate trimite un email la adresa [email protected]

Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

GR ESTETICA DISTRIBUTION poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 1. Nu exista produsele pe stoc;
 2. Plata nu este finalizată;
 3. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte
 4. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Farmec si/sau partenerilor acestuia
 5. Exista una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate.

După trimiterea comenzii veți primi un e-mail de confirmare comandă. Acest e-mail confirmă faptul că această comandă a fost preluată de sistem și va fi prelucrată.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si GR ESTETICA DISTRIBUTION Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.UG. nr. 34/2014 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sâmbătă și duminică vor fi prelucrate în fiecare zi de luni. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.

În cazul in care coletele prezintă urme de deteriorare (pachet rupt, desfăcut etc.) vă recomandăm să refuzaţi ridicarea coletului şi să ne comunicaţi acest lucru la adresa de email [email protected]

După deschiderea coletului, în cazul în care acesta conţine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate vă rugăm să ne contactaţi în 24 de ore de la primirea coletului la adresa de email [email protected] și să atașați o poză cu produsele sau coletul.

GR ESTETICA DISTRIBUTION nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

 1. LIVRARE. TRANSPORT

Livrarea produselor se face in tarile: Romania.

Metode de livrare pentru Romania

Curier (Fan Curier).

Curierul va incerca livrarea o singură dată la adresa de livrare mentionata in pagina de finalizare a comenzii. In cazul in care nu se reuseste livrarea, coletul se va returna la sediul GR ESTETICA si comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Livarea CPT sau Carriage paid to implica:

Vanzatorul plateste pentru transportul marfii la destinatia convenita. Riscurile de pierdere sau de deteriorare a marfii, precum si orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc dupa ce marfa a fost predata carausului trec de la vanzator la cumparator in momentul in care marfa a fost predata carausului.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau initializare a comenzii, GR ESTETICA DISTRIBUTION va anunta clientul de termenul estimat de finalizare a livrării.

In cazul livrarii prin curier, in situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va rămâne în custodia firmei de curierat timp de 15 zile, dacă se depășește termenul si clientul nu își ridică comanda, aceasta va fi anulată și produsul returnat la sediul GR ESTETICA DISTRIBUTION, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. In acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma impreuna cu un consilier de clienti GR ESTETICA DISTRIBUTION, doar in scris prin e-mail.

 1. MODALITĂŢI DE PLATĂ. ACORDUL PRIVIND PLATA

Optiunile de plata difera in functie de tara de livrare. In cazul in care tara de livrare este Romania sunt disponibile toate formele de plata prezentate mai jos, iar in cazul in care tara de livrare este alta decat Romania, plata se va putea realiza doar prin ordin de plata sau online.

Modalitatile de plata sunt: ramburs, ordin de plată sau online:

 1. Ramburs prin Curier
 2. Ordin de plată

GR ESTETICA DISTRIBUTION

Str. Amman, nr. 2B S.1B, București

Nr. Reg. Comerţului J40/15498/1994

CIF 6135074

Cont in cazul platii in lei

RO35RZBR0000060013221251

Deschis la Raiffeisen Bank, București

In cazul in care plata se realizeaza prin Ordin de plata, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea acesteia.

 1. Online

Plata se realizează în condiţii de siguranţă deplină, fără a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate pe serverele eBTpay (ale Băncii Transilvania), prin procesatorul de plăţi Romcard. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătura dumeavoastră (în funcţie de tipul de card, acestea pot lipsi).

 1. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.

GR ESTETICA GR ESTETICA DISTRIBUTION datele personale ale utilizatorilor site-ului şi să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi informării acestora. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a GR ESTETICA DISTRIBUTION, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul ……., si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre GR ESTETICA DISTRIBUTION, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre GR ESTETICA DISTRIBUTION, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de curierat, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului, servicii de plata / bancare.

De asemenea, grestetica.ro nu încurajează SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea acestora

Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la următoarele scopuri:

 1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
 2. Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziţionate.
 3. Pentru a asigura accesul în secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
 4. Trimiterea de notificări şi newsletters, cu aprobarea dumneavoastră.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

 1. Realizarea de analize/rapoarte;
 2. Realizarea de informări;
 3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de farmec.ro

Colectăm informaţii şi le prelucrăm în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal pentru îmbunătăţirea securităţii accesului şi a uzabilităţii şi pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

Pentru a completa si finaliza o comanda pe aceste site, trebuie sa ne furnizati informatii personale. Cu toate acestea, niciuna dintre informatiile furnizate de dvs. nu va fi cunoscuta de o parte terta decat pentru validarea cumparaturilor pe cardul credit, comanda finalizata, marketing si promotii. Aceste informatii vor fi utilizate doar de GR ESTETICA DISTRIBUTION, doar in scopul facturarii si au fost luate toate masurile necesare ca toate informatiile personale sa ramana confidentiale.

Securitatea datelor colectate

Serverele-gazdă sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware şi software este analizată în permanenţă şi upgradată noilor tehnologii de securitate. Compania nu este răspunzătoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncaţie (email) sau datorate ISP-urilor.

În cazul plăţii online

Secure Socket Layer (SSL)

Magazinul www.farmec.ro foloseşte criptare SSL pe toate paginile web unde se realizează plăţile. Pentru a putea face cumpărături prin aceste servicii, trebuie să utilizaţi un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale.

3D Secure

3D-Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de Visa şi Mastercard. Folosirea acestui sistem permite creşterea securităţii tranzacţiilor online. În caz de pierdere sau furt, cardul înrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terţe persoane pentru cumpărături online.

Procesul de autentificare nu necesită instalarea vreunei aplicaţii speciale pe computerul dumneavoastră şi nici nu îngreunează navigarea pe internet.

Carduri agreate

Pentru potejarea informaţiilor de comandă online, cardurile activate la sistemele antifraudă deţinute sunt Visa şi Mastercard.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele eBTpay (ale Băncii Transilvania), prin procesatorul de plăţi RomCard, iar www.stylage.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Dispoziţii legislative

Registrul de Evidenţă a Prelucrării de date cu caracter personal

Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Refuzul dvs. în privinţa furnizării informaţiilor de contact solicitate în formularul de comandă determină neonorarea comenzii.

Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastră:

 • dreptul de a fi informaţi în legatură cu prelucrarea datelor dvs. personale
 • dreptul de acces la datele personale care vă privesc
 • dreptul de intervenţie asupra datelor
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de opoziţie în legatură cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
 • dreptul de a vă adresa justiţiei şi/sau autorităţii de supraveghere
 • dreptul să obtineţi de la GR ESTETICA DISTRIBUTION, în calitatea sa de operator, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte
 • dreptul să solicitaţi şi să obţineţi transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile
 • dreptul de a vă opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail [email protected]

În situaţia în care constataţi că unele dintre datele furnizate de dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea să onorăm comenzile dvs. şi să vă transmitem eventuale anunţuri sau informări privind comenzile respective.

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor

Acestea sunt nonconfidenţiale şi devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fără acordul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.

Prevederi diverse

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul grestetica.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informaţiile de orice natură furnizate de către dumneavoastră companiei GR ESTETICA DISTRIBUTION, vor rămâne în proprietatea GR ESTETICA DISTRIBUTION. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al companiei. Astfel,  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asiguratori.

Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de către dumneavoastră cu privire la comandă fără consimţământul prealabil scris al companiei GR ESTETICA DISTRIBUTION.

 1. COPYRIGHT ŞI UTILIZAREA CONŢINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentările grafice, produsele prezentate, postările, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea Farmec, protejate prin legile în vigoare. Este strict interzisă orice modificare sau reproducere a conţinutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat în niciun alt mod, fără permisiunea prealabilă a societatii Farmec. Este permisă reproducerea parţială a continutului, cu menţionarea sursei.

 1. DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI. RETURUL PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produsului.

Clientul este obligat să notifice GR ESTETICA DISTRIBUTION intenția sa de a returna produsele achizitionate printr-o comunicare scrisă la adresa de e-mail: [email protected] în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor și/sau serviciilor.

În cazul returnării produselor, acestea trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit) în termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat Farmec despre intenția de retragere din contract. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputând fi returnate către GR ESTETICA DISTRIBUTION.

Înapoiem contravaloarea produsului, inclusiv costurile livrării în cel mult 14 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitandu-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul că un Client a ales altă modalitate de livrare decât modalitatile de livrare standard oferite de GR ESTETICA DISTRIBUTION, achitată de către client, nu se rambursează. GR ESTETICA DISTRIBUTION poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care Clientul furnizează dovada că a trimis produsele către GR ESTETICA DISTRIBUTION, fiind valabilă data cea mai apropiată. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

 1. GESTIONAREA RECLAMAŢIILOR/SUGESTIILOR/ INTREBARILOR

În cazul unor reacţii adverse/neplăcute ca efect al utilizării produselor, sunteţi rugat să anunţaţi Departamentul de Control al Calităţii al companiei GR ESTETICA DISTRIBUTION, descriind în detaliu problema, pentru o evaluare cât mai corectă şi relevantă din partea specialiştilor noştri. Pentru a lua legătura cu aceştia, vă rugăm să completaţi formularul de contact de pe site si sa alegeti destinatar “Controlul Calității”.

 1. CESIONAREA ŞI SUBCONTRACTAREA

Compania GR ESTETICA DISTRIBUTION poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. GR ESTETICA DISTRIBUTION va fi întotdeauna responsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractuale.

 1. NOTIFICĂRI

GR ESTETICA DISTRIBUTION vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului grestetica.ro pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de abonare la notificari (newsletter) sau prin alt mijloc de comunicare. Primirea notificarilor presupune selectarea optiunii corespunzatoare prin completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului grestetica.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii GR ESTETICA DISTRIBUTION, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre GR ESTETICA DISTRIBUTION in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:

 1. a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
 2. b) Prin contactarea GR ESTETICA DISTRIBUTION, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

GR ESTETICA DISTRIBUTION isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea GR ESTETICA DISTRIBUTION, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

GR ESTETICA DISTRIBUTION nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al GR ESTETICA DISTRIBUTION, la momentul expedierii buletinului.

 1. LITIGII

Orice conflict între GR ESTETICA DISTRIBUTION şi altă parte este supus unei soluţionări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

 1. ÎNCETARE

GR ESTETICA DISTRIBUTION îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

 1. RESPECTAREA DISPOZIŢIILOR LEGALE

Prezentul document şi utilizarea grestetica.ro sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest document fiind în afara controlului companiei GR ESTETICA DISTRIBUTION, dar a căror respectare este absolut obligatorie.

 1. ALTE CLAUZE

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi GR ESTETICA DISTRIBUTION, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.stylage.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi GR ESTETICA DISTRIBUTION.

GR ESTETICA DISTRIBUTION isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

GR ESTETICA DISTRIBUTION nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. GR ESTETICA DISTRIBUTION nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul Farmec pentru aceste vanzari subsecvente.